У Шостці студенти виготовляють “буржуйки” для захисників України

02.11.2023

Шосткинське вище професійне училище долучилось до волонтерської роботи та підтримки української армії ще з початку повномасштабного вторгнення РФ. Плели маскувальні сітки, організовували благодійні акції на підтримку ЗСУ, збирали донати, готували домашню випічку, закуповували амуніцію та ліки для захисників.

І досі освітня та учнівська спільноти професійно-технічного навчального закладу здійснюють вагомий внесок у забезпечення воїнів на передовій.

“Вже стало доброю традицією передавати нашим захисникам теплі речі, смаколики, маскувальні сітки та вироби виготовлені власноруч. І на сьогодні ми вкотре не забули про наших Героїв-воїнів та передали їм піч-буржуйку власного виробництва. Черговий виріб Шосткинського вищого професійного училища пішов за призначенням!

Сьогодні наша свобода і незалежність – це все завдяки ВАМ. Дякуємо, наші ГЕРОЇ, за щоденні подвиги! Ви бороните Державу на фронті, а ми, навчаємо і навчаємось, робимо і робитимемо все необхідне, щоб наближати нашу перемогу!” – говорять у Шосткинському ВПУ.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: