Сумські студенти відзначилися на конкурсі музичного мистецтва в Києві

02.11.2023

27-29 жовтня у столиці України відбувся Всеукраїнський конкурс музичного мистецтва «Київський колорит», що був організований Національною всеукраїнською музичною спілкою за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

У конкурсі взяло участь більше 800 музикантів та вокалістів з майже всіх регіонів України і, вперше за довгий час пандемії та військового стану, учасники мали можливість виступати наживо, а не у дистанційному форматі.

Студенти СумДУ змагалися за звання лауреатів конкурсу у номінаціях «Естрадний вокал» та «Джазовий вокал» і додали до скарбнички вокальної студії престижні мистецькі нагороди.

Студентський хор сучасної пісні та вокальний ансамбль вибороли перемогу у категорії «Колектив», вокалісти – Єлизавета Литюга (ННІ БіЕМ) посіла 2 місце, а Марина Янкова (фахівець ВПР) – 3 місце.

У складі вокальних колективів виступали студенти ННІ БіЕМ – Віра Бардакова, Євгенія Ложечник, Єлизавета Литюга, факультету ІФСК – Марина Ткаченко та Єлизавета Шульгіна, факультету ЕлІТ – Софія Толбатова, Поліна Корольова, Дмитро Жиленко, факультету ТеСЕТ – Артем Яковлєв і Павло Мартинов, ННІ права – Дар’я Кальна.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: