На Сумщині правоохоронець допоміг літньому чоловіку евакуюватися з 5-кілометрової зони

06.11.2023

Поліцейський офіцер громади Новослобідської територіальної громади Євгеній Риндинч вивіз з прифронтового населеного пункту 74-річного дідуся.

Прикордоння Сумщини щодня зазнає ворожих обстрілів та бомбардувань. Окупанти безщадно нещадно цілять по житлових будинках та об’єктах цивільної інфраструктури. Тому поліція постійно проводить роз’яснювальну роботу з населенням та пропонує свою допомогу в евакуації до більш безпечніших громад.

Так як село Рівне знаходиться в безпосередній близькості до кордону і майже щодня піддається обстрілам з боку РФ, поліцейський неодноразово проводив бесіди з пенсіонером щодо виїзду з небезпечного місця.

«Найважче – це переконати людей виїхати із небезпечного місця, адже евакуація з прифронтових територій – це основний спосіб зберегти їхні життя» – говорить поліцейський.

Сьогодні дідусь погодився на евакуацію і попрохав йому допомогти. Правоохоронець не гаючи часу відвіз чоловіка до Путивля, де згодом посадив на автобус до обласного центру, де вже його зустріли рідні.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: