У Сумах перевірили виконання графіку руху на 11 автобусних маршрутах

07.11.2023

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко під час апаратної наради доповів про те, як функціонувала галузь минулого тижня.

Тривали перевірки профільним відділом міського пасажирського транспорту. Так, у середу, 1 листопада, фахівці моніторили його рух у вечірній час з вул. Іллінська в напрямку середмістя.

Основна увага приділялась своєчасному виконанню графіку руху на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу було закінчено роботу на автобусному маршруті № 19 (ФОП Сезько О. В.) і № 52 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевізникам направлено перевірки акти для виправлення ситуації.

У четвер, 2 листопада минулого тижня працівники транспортного відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів на зупинці «Аеропорт». Оглядали зовнішній і внутрішній стан автомобілів, контролювали наявність в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, які зазначені в актах, направлені перевізникам для усунення.

КП «Електроавтотранс» продовжувало плановий ремонт контактної мережі (замінено 1150 м контактного дроту та оновлено компоненти кріплення в центральній частині міста). Також підприємство розпочало заміну кабелю живлення підстанції № 1.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: