Нардеп Микола Задорожній допомагає лебединцям вирішити проблему із водопостачанням

08.11.2023

Народний депутат Микола Задорожній відвідав із робочою поїздкою Лебединську громаду. Парламентар зустрівся із виконуючою обовʼязки голови громади Світланою Горошко, місцевими депутатами та керівниками структурних підрозділів міськради, щоб разом пропрацювати низку важливих питань. Зокрема, йшлося про виконання та реалізацію проєкту з реконструкції очисних споруд та будівництво нової свердловини.

«Реалізація цих проєктів дозволить жителям міста отримувати якісну воду та мати безпечну каналізацію.

Також обговорили питання будівництва та ремонту укриттів.

Окремо працювали над зверненнями стосовно Державної програми е-відновлення.

Мені доповіли, що практично всі попередні заявки були виконані, вже є перші заявки та сертифікати на готове житло від людей, у яких були повністю зруйновані оселі. Для цього на місці працює відповідна комісія. Буду докладати всіх зусиль, щоб люди, які втратили житло через російську агресію, не залишилися на самоті із цією проблемою та без даху над головою», – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також народний обранець звернув увагу на те, що від лебединців надходять схвальні відгуки про нову комунальну техніку – зокрема, сучасний сміттєвоз та автовишку для комунальників, якими вдалося забезпечити громаду у жовтні за рахунок спеціального фонду.

«Маю надію, що ця техніка зробить місто Лебедин ще більш охайнішим та комфортнішим для життя. Працюємо далі. Слава Україні!» – зазначив Микола Задорожній.

Нагадаємо, нардеп Микола Задорожній відстоює у Верховній Раді Україні позицію про те, що на лікуванні наших поранених бійців точно не варто економити, застосовуючи менш ефективні лікарські засоби.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: