У Конотопі водій у стані наркотичного сп’яніння намагався відкупитися від поліції за 10 тисяч гривень

08.11.2023

Під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Конотопського районного відділу поліції на одній з вулиць міста зупинили автомобіль, який мав ознаки технічної несправності. У ході спілкування з 41-річним водієм поліцейські з’ясували, що у чоловіка відсутнє посвідчення на право керування транспортним засобом, крім того помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Зважаючи на це, поліцейські запропонували керманичу проїхати до лікарні та пройти огляд на визначення стану сп’яніння.

Водій став пропонувати правоохоронцям «зам’яти» даний факт за 10 000 гривень і не складати адміністративні матеріали. Незважаючи на відмову та неодноразове попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію надання неправомірної вигоди службовій особі, чоловік наполягав на своєму.

Всі дії зловмисника були зафіксовані на нагрудні камери поліцейських. Для документування даного злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: