В Охтирці поховали військовослужбовців Олега Стрижака та Андрія Цвика

09.11.2023

У місті Охтирка віддали останню шану і попрощалися з двома військовослужбовцями, що повернулися з російсько-української війни “на щиті”. Захисників Олега Стрижака і Андрія Цвика відспівали в Успенській церкві.

“Ми проводимо сьогодні в останню путь побратимів наших, Олега і Андрія. Потрапили під мінометний обстріл, і так вийшло, що хлопці загинули. Олег був мій підопічний, гарна людина, відповідальна. За Андрія теж скажу, служив у розвідці, теж гарна людина, всі ми з одного міста. Теж дуже відповідальний був, йшов на допомогу до нас і теж попав під обстріл”, — розповів військовослужбовець Андрій Гудков.

Солдат Андрій Цвик 1981 року народження був оператором-розвідником розвідувального взводу. За інформацією охтирського військкомату, чоловік загинув 3 листопада в селі Пожня Охтирського району.

“Я його знаю дуже давно, ми дружили родинами. Це була дуже чуйна, добродушна людина. Завжди, коли потрібно, вні готовий був надати допомогу.Любив свою сімю: дружину, дітей, завжди турбувався. Активний був, любив полювання”, — розповів кум Андрія Цвика.

“Доводилося мені з ним зустрічатися, гарний він сімянин, гарний мисливець. 1978 року народження. Він рано пішов із життя, така наша доля”, — сказав знайомий Андрія Цвика, Віктор Андрійович.

Солдат Олег Стрижак був стрільцем стрілецького взводу стрілецької роти. Як повідомили в військкоматі, захисник загинув під час артилерійського обстрілу в селі Пожня.

Поховали Андрія Цвика та Олега Стрижака на Алеї Героїв Центрального кладовища Охтирки.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: