“Просто добра, щира, сімейна людина”. У Сумах провели в останню путь військового Сергія Цилюрика

15.11.2023

У Свято-Георгіївському храмі у Сумах 14 листопада попрощались із захисником Сергієм Цилюриком. Аби провести воїна в останню путь, біля церкви зібрались рідні, друзі та знайомі.

До того, як його призвали на службу майже рік тому, у цивільному житті чоловік був будівельником, розповіла родичка загиблого Катерина. “Він був на навчанні, а потім на фронт пішов, був мінометником. Спочатку на передовій, а потім після контузії – на мінометника. Дуже хороший чоловік був, і воїн. Допомагав усім і з родичами родичався. Почитав батька-матір”, – додала жінка.

“Він ніколи поганого слова ні про кого не сказав. Він міг поговорити, обсудити, а він, як кажуть, знаєте, і сваритися не вмів. Дуже гарно відносився і до людей, і до тварин. Любив і собак, котів”, – розповіла родичка загиблого Тетяна.

Сергія Цилюрика призвали на службу 22 жовтня минулого року, розповіла представниця міського центру комплектування Марія Нечипоренко. Далі чоловік ніс службу у 16 десантно-штурмовій роті четвертого аеромобільного батальйону. Загинув воїн майже через рік служби.

“30 жовтня 2023 року загинув в результаті ворожої атаки дрона під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут, Донецької області”, – сказала Марія Нечипоренко.

Цього місяця Сергій мав приїхати у відпустку, розповіла сестра дружини загиблого Тетяна. Чоловік дуже любив квіти й мріяв, аби у його дворі росло багато троянд. “Просто добра, щира, сімейна людина. Він не мав таких звичок: він не курив і не пив. Знаєте, така, людина, щоб жити, світла, емоційна. Дуже гарна, дуже щира, нам дуже його буде не вистачати”, – додала Тетяна.

Поховали воїна на Алеї Слави Баранівського кладовища. У березні наступного року він мав би святкувати 50-річчя.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: