Нардеп Михайло Ананченко: «Працюємо із представниками місцевого самоврядування над відновленням Сумщини»

15.11.2023

Народний депутат Михайло Ананченко взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради України  з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування,  яке відбулося у Сумах. На переконання політика, увага парламентарів до Сумської області сприятиме налагодженню зв’язків законодавців із органами місцевого  самоврядування та більш дієвій роботі у напрямку відновлення громад.

«Разом з керівництвом області, народними депутатами, головами громад, районів та військово-цивільних адміністрацій говорили про повноцінне відновлення самоврядування на деокупованих територіях. Окремо підняли питання правового регулювання діяльності ВЦА у післявоєнний період.

Сумщина щоденно потерпає від обстрілів, руйнуються обʼєкти інфраструктури та житлові будинки. Тому питання допомоги людям, компенсацій, відновлення зруйнованих споруд, і головне, відбудови наших міст і сіл після війни – це те, над чим вже зараз працюють представники місцевого самоврядування спільно з органами державної влади.

Дякую членам комітету за те, що приділили Сумщині особливу увагу і провели тут виїзне засідання. І, звісно, велика подяка усім головам і працівникам місцевого самоврядування які працюють в інтересах своїх громад і людей!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко підтримав рішення Верховної Ради, що перенаправить військове ПДФО з місцевих бюджетів до армії. Парламентар наголошує на важливості прийняття такого закону, адже це можливість суттєво зміцнити наше військо та обороноздатність.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: