У Глухівській міськраді відзвітували, як допомагають ЗСУ

15.11.2023

Вже третю суботу поспіль у Глухові проходить всеукраїнська акція проти нецільового використання коштів з бюджету. Міський голова Глухова Надія Вайло прокоментувала ситуацію:

«У нас у всіх зараз один пріоритет і одне бажання, це – перемога. Глухів за 10 місяців цього року передав на різні потреби армії, правоохоронних органів, прикордонників тощо більше 33 мільйонів. Куди і кому – це не для широкого загалу, хоча всі наші видатки дуже легко перевірити. Але як орган місцевого самоврядування ми маємо турбуватись і про розвиток громади. Багато робіт на тому ж стадіоні і в парку відпочинку ми робимо власними силами, шукаємо спонсорів, щоб максимально економити видатки.

Зараз на стадіоні триває ремонт приміщення для молодіжного простору, уже завезли тренажери на вулиці, це все за рахунок виграного гранту, нас фінансово підтримує уряд Канади. Ще рік-два тому ми просили поліцію розганяти підлітків із стадіону, а потім прийшли до висновку, що молоді треба створити умови.

З жовтня місяця з місцевих бюджетів уже забрали до державного ПДФО від військових, і у нас тепер буде значно менше можливостей допомагати ЗСУ. Але повірте, ми продовжимо всіма можливими силами підтримувати захисників», – йдеться в дописі Глухівської міської ради.

hlukhiv.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: