На Сумщині на вулиці виявили труп чоловіка

15.11.2023

Днями до поліції надійшло повідомлення, що в селі Барвінкове Сумського району на вулиці виявлено тіло чоловіка без ознак життя. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду місця події правоохоронці виявили на тілі померлого тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть чоловіка.

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що до даного злочину причетний 41-річний місцевий житель. Здійснюючи першочергові слідчо-розшукові дії, правоохоронці з’ясували, що напередодні, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклої суперечки, чоловік не втримавши агресії наніс удар ножем в область стегна своєму знайомому. Після чого пішов додому. Отримане ножове поранення виявилось смертельними для потерпілого.

Працівники поліції швидко встановили місцезнаходження чоловіка та затримали.

Наразі слідчі за процесуального керівництва прокуратури вже повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: