Майстриня із Шостки отримала Гран-прі міжнародного конкурсу

15.11.2023

Шосткинська майстриня Тетяна Рєпа понад 20 років свого життя присвятила роботі з бісером. Її роботи удостоєні нагород багатьох міжнародних, всеукраїнських, міських, обласних конкурсів та виставок. Фото робіт шосткинки публікували на своїх сторінках відомі видання про народних майстрів.

Нещодавно Тетяна Рєпа вчергове отримала Гран-прі міжнародного рівня! Вона взяла участь у LXXXIV Двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв, що відбувся у Києві.

У номінації “Етнографія. Народні промисли” представила відтворення Львівського гердана. Ця робота і була визнана найкращою у номінації.

” За період повномасштабної війни я не брала участь у жодних конкурсах. Вважаю це не на часі. За допомогою свого хобі я доначу. Усі мої вироби ідуть на лотереї, або гроші за їх продаж перераховуються на волонтерство.

Але я зламалась… Мені не вистачає спілкування з однодумцями майстрами, ярмаркування і просто творчого розвитку. Війна триває. Кінця та краю їй не видно…. А позитивні емоції для подальших робіт десь шукать треба. Тому я прийняла рішення брати участь у конкурсах…” – розповіла майстриня.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: