Глухівчанин отримав вирок за те, що систематично знущався над власною матір’ю

17.11.2023

Ображав нецензурними словами, штовхав і плюнув в обличчя. У період із 16 квітня по 13 липня 2023 року глухівчанин на ґрунті побутових сімейних конфліктів систематично вчиняв психологічне насильство відносно своєї матері.

Їхню справу суд розгляднув уп’яте, пише Глухів.City з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

16 квітня глухівчанин, перебуваючи вдома у матері, під час сварки почав нецензурно лаяти та психологічно тиснути на жінку. 10 травня його судили та призначили штраф у 170 гривень.

17 травня він знову вступив у конфлікт із матір’ю: штовхав її та ображав нецензурною лайкою. 21 червня суд призначив йому ще 510 гривень штрафу.

17 червня чоловік вкотре вступив у перепалку з матір’ю, за що отримав 60 годин громадських робіт. Тоді ж йому заборонили заходити до будинку жінки та в будь-який спосіб контактувати з нею. Він порушив ці вимоги 13 липня, коли був напідпитку. Знову лаяв матір, погрожував їй фізичною розправою та плюнув їй в обличчя.

20 липня підсудному призначили арешт на п’ять діб.

Експерти оцінили стан жінки та констатували, що дії сина негативно вплинули на її здоров’я. Його судили за кримінальне правопорушення, що передбачене ст. 126-1 КК України.

31 серпня мати та син уклали угоду про примирення. Врешті йому призначили один рік обмеження волі. Протягом цього часу він має періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну місця проживання або роботи.

Також підсудний має сплатити 11 949 гривень процесуальних витрат на користь держави.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: