У Сумах попрощалися з захисником Володимиром Чупаковим

17.11.2023

17 листопада в Сумах поховали захисника України Володимира Чупакова. Солдат Володимир Чупаков ніс службу механіком-водієм у механізованому батальйоні, повідомив в.о. начальника служби зв’язків з громадськістю обласного центру комплектування Олександр Варуха. Помер чоловік 12 листопада внаслідок захворювання.

Захищати Україну він пішов добровольцем, розповіла сестра воїна пані Ніна: “Я його добре знаю ще з дитячих років. Це була добра і порядна людина. Він тяжко дуже хворів — ноги. У липні чи в травні місяці він 4 дні був в окопах по коліна у воді. Така ситуація була. Він з перших днів був на передовій, добровільно пішов на війну. І зараз його син під Бахмутом воює”.

Син загиблого Руслан розповів: “Дуже добрим, співчутливим був. Веселим був, завжди любив пожартувати, підтримати. Скільки я пам’ятаю, у шпиталях був, він підтримував мене постійно. Він в одній бригаді був, а я в іншій. Різні напрямки. Все одно бачились. Він був в шпиталі, я до нього приїздив. Коли була можливість, бачились”.

Наступного року Володимиру мало виповнитися 50 років. Воїна відспівали у Свято-Миколаївській церкві, поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: