На щиті повернувся додому захисник із Білопільщини

26.11.2023

25 листопада до Коршачини Річківської громади на щиті повернувся наш земляк, воїн Збройних Сил України Приходцов Олександр Миколайович.

Олександр народився 26 лютого 1984 року в с. Будищі Глухівського району Сумської області. Після закінчення загальноосвітньої школи навчався в Глухівському ПТУ, де здобув професію муляра.

У 2002 році був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України. Після служби в армії проживав з родиною в с. Коршачина. Одружився, в родині народилося двоє діток. Згодом Олександр з родиною переїхав до с. Веселе Конотопського району, де і проживав до початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

6 вересня 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України та проходив службу в лавах 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. 21 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Іллінка Покровського району Донецької області Олександр завершив свій життєвий шлях.

Він був надійним товаришем, який завжди готовий підставити плече у важку хвилину; добрим господарем, який дбає про добробут своєї родини; люблячим батьком та чоловіком.

Олександр боровся за незалежність і свободу нашої держави. Вірив в Перемогу і віддав заради неї найцінніше – своє життя, повідомили в Річківській сільраді.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: