Розстріляний окупантами: Рідні військового із Сумщини просять присвоїти йому звання Героя

26.11.2023

Дружина загиблого військового з Сумщини Вадима Назарова опублікувала електронну петицію з проханням присвоїти її чоловікові посмертне звання Герой України.

Вадим Назаров загинув 9 березня 2022 року під час оборони села Лукашівка Чернігівської області. Він був розстріляний впритул російськими військовими в церкві під час окупації села. Беззбройного хлопця зі зв’язаними руками окупанти розстріляли на очах у місцевого підлітка.

Вадим Назаров мав позивний “Малий”, він служив старшим солдатом, був розвідником розвідувального взводу імені Івана Виговського. “Він брав участь в обороні, відсічі й стримуванні збройної агресії РФ в Донецькій та Луганській областях. За час несення служби неодноразово був нагороджений грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків, за тверду патріотичну позицію, зразкову військову дисципліну, має медалі “Ветеран Війни” та “Учасник АТО”. У серпні 2021 року повернувся до лав ЗСУ, щоб і на далі боронити країну від агресора, вступивши до 58 ОМБр, яка базувалася в місті Глухів, одразу повернувшись до зони АТО та ООС”, – йдеться в тексті петиції.

У травні 2022 року Вадима Назарова нагородили Орденом “За мужність” III ступеня (посмертно). У нього залишився маленький син, якому на час загибелі батька було півтора року.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: