Нардеп Олександр Качура: Напрацьовуємо пропозиції щодо підтримки місцевих видань Сумщини і відстоювання інформаційної безпеки

27.11.2023

За ініціативи народного депутата Олександра Качури у Сумах відбувся круглий стіл «Інформаційна політика та безпека прикордоння: дієвість та виклики». На переконання парламентаря, засоби масової інформації відіграють важливу роль для українського суспільства під час війни, розвінчуючи ворожу пропаганду і доносячи людям  правду. Народний обранець відзначив роботу регіональних видань Сумщини та наголосив на посиленні їх підтримки на державному рівні, адже наразі вона є недостатньою, зважаючи на виклики, з якими стикають сьогодні журналісти з прикордоння.

«Інформаційна безпека – це те, що допомагає будь-якій армії та будь-якому народу перемагати.

Саме тому разом з Сумською обласною організацією НСЖУ ініціювали проведення круглого столу «Інформаційна політика та безпека прикордоння: дієвість і виклики» в м. Суми.

Наші журналісти – насправді героїчні, навіть у період окупації видавали газети, які розповідали місцевим мешканцям правду про відсіч ЗСУ ворога. Дякуємо вам за це!

На жаль, деякі чиновники у Києві недостатньо приділяють уваги і підтримки місцевим виданням. А ворог в цей час активно продовжує розбудовувати машину дезінформації вздовж всього кордону. Напрацьовуємо пропозицію по вирішенню цих проблем.

Інформаційний фронт важливий!» – написав народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Олександр Качура став на захист добровольчих формувань Сумщини. Він відреагував на резонансну інформацію про намір розформувати ДФТГ і провів зустрічі з керівництвом міста Суми та Сумської області щодо недопущення таких дій. У розмові з посадовцями парламентар ще раз наголосив на важливості посилення обороноздатності, зважаючи на складну безпекову ситуацію, і став на захист добровольців.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: