У Сумах патрульні виявили трьох водіїв, які повторно протягом року сіли за кермо з ознаками сп’яніння

27.11.2023

На вулиці Набережній річки Сумки патрульні зупинили водія автомобіля Opel Astra, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 34-річним керманичем інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. А перевіривши його особу з’ясували, що він позбавлений права керування. Від проходження огляду чоловік категорично відмовився.

На вулиці Вигонопоселенській інспектори зупинили керманича транспортного засобу Chery Amulet. 39-річний керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння. І він був уже позбавлений права керування. Освідування на місці зупинки та в закладі охорони здоров’я проходити водій відмовився.

Патрулюючи вулицю Нижньохолодногірську, інспектори зупинили водія автомобіля Opel vectra, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Патрульні з’ясували, що 33-річний водій уже двічі протягом року піддавався стягненню за керування в стані сп’яніння. Цього разу в нього знову були ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду в установленому порядку він категорично відмовився.

На водіїв патрульні склали адмінматеріали.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: