В обленерго прокоментували ситуацію зі знеструмленням у Середино-Буді

27.11.2023

24 листопада внаслідок обстрілу прикордоння Сумської області з боку країни-агресора Росії було пошкоджено ПЛ-35кВ. Ця лінія забезпечує розподіл електроенергії до Середино-Будської дільниці. У результаті – без електроенергії опинилися майже 7 тисяч абонентів. Фахівці АТ “Сумиобленерго” робили все можливе, щоб відновити подачу електроенергії в домівки людей і повністю ліквідували цю аварійну ситуацію. Хоча через загрозу постійних обстрілів, замінування території та негоду цей процес ускладнився.

Виїзди на місця аварій, які сталися в мережах на прикордонні, суворо узгоджуються з військовими. Адже життя та здоров’я людей – найбільша цінність. Енергетики героїчно долають наслідки ворожих влучань.

Загалом сьогодні внаслідок збройної агресії росії, постійних обстрілів прикордоння з боку ворога без розподілу електроенергії майже 3 тисячі споживачів у Сумській області.

До деяких енергетичних об’єктів через ризик обстрілів і замінування фахівці навіть не мають можливості дістатися, повідомляють в “Сумиобленерго”.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: