Ексзаступниця голови облради стала депутатом

27.11.2023

21 листопада 2023 року відбулося засідання Сумської обласної територіальної виборчої комісії, в ході якого була винесена Постанова про визнання обраним депутатом Сумської обласної ради наступного за черговістю кандидата в депутати в єдиному виборчому списку від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ».

До Сумської обласної територіальної виборчої комісії надійшло рішення чергового з’їзду ПП «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» від 20 вересня 2023 року «Про відкликання депутата Сумської обласної ради Гулієва Араза Іман огли за народною ініціативою», обраного в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Сумської територіальної організації ПП «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ».

Наступним за черговістю кандидатом у депутати в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Сумської територіальної організації ПП «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» під № 9 є Головко Тетяна Іванівна.

Сумська обласна територіальна виборча комісія постановила взяти до відома рішення чергового з’їзду ПП «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» від 20 вересня 2023 року «Про відкликання депутата Сумської обласної ради Гулієва Араза Іман огли за народною ініціативою» та визнати обраним депутатом Сумської обласної ради Сумської області наступного за черговістю кандидата в депутати Головко Тетяну Іванівну, 22.07.1975 року народження.

Тетяна Головко нині очолює КНП СОР «Обласна клінічна спеціалізована лікарня». Вона була депутатом сьомого скликання і чотири роки займала посаду заступника голови Сумської обласної ради. До цього працювала заступником Роменського міського голови та на різних посадах в органах місцевого самоврядування.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: