Заступник начальника головного управління Держпродспоживслужби став депутатом облради

27.11.2023

21 листопада 2023 року відбулося засідання Сумської обласної територіальної виборчої комісії, в ході якого була винесена Постанова про визнання обраним депутатом Сумської обласної ради наступного за черговістю кандидата в депутати в єдиному виборчому списку від Сумської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ».

До Сумської обласної територіальної виборчої комісії надійшло рішення 17 сесії восьмого скликання Сумської обласної ради від 10.11.2023 року «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради», відповідно з яким достроково припинені повноваження депутата Сумської обласної ради Д’яконової Ірини Іванівни, обраної в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Сумської обласної організації ПП «ЗА МАЙБУТНЄ».

Наступним за черговістю кандидатом у депутати в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Сумської обласної організації ПП «ЗА МАЙБУТНЄ» під № 9 є Шевель Ігор Миколайович.

Сумська обласна територіальна виборча комісія постановила взяти до уваги рішення 17 сесії восьмого скликання Сумської обласної ради від 10.11.2023 року «Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради», згідно з яким достроково припинені повноваження депутата Сумської обласної ради Д’яконової Ірини Іванівни та визнати обраним депутатом Сумської обласної ради Сумської області наступного за черговістю кандидата в депутати Шевеля Ігоря Миколайовича, 13.01.1977 року народження.

Ігор Шевель вперше обраний депутатом Сумської обласної ради. Наразі він працює заступником начальника ГУ «Держпродспоживслужби» в Сумській області. До цього обіймав посади начальника відділу приватизації, інвестиційної політики та контролю за додержанням законодавства у сфері земельних відносин і публічних закупівель Сумської обласної ради. Ще раніше був начальником управління «Укртрансбезпеки» у Сумській області.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: