Як Сумщина долає наслідки негоди: оперативні дані

27.11.2023

Оперативна інформація щодо подолання наслідків негоди станом на 17.00 27 листопада 2023

Погодні умови: на території Сумської області відбувається ускладнення погодних умов (Конотопський район – сніг, мокрий сніг, посилення вітру до 12 м/с, ; Охтирський район – мокрий сніг, дощ ; Роменський район – сніг, мокрий сніг; Сумський район – мокрий сніг, дощ; Шосткинський район – сніг, мокрий сніг). Температура повітря: -4 – 0  °C. Сніговий покрив на автодорогах від 18 до 26 см.

Ситуація з електропостачанням:за півтори доби знеструмлено 56 населених пунктів (частина – частково).

Над відновленням електропостачання працює 24 аварійних бригади.

Ситуація на дорогах: дорожній рух на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення не призупинявся.

Підрозділами ГУ ДСНС України у Сумській області та МЦШР ДСНС України (м. Ромни) 27 листопада 7 разів надавалася допомога великоваговим вантажним автомобілям та цивільному населенню.

В області розгорнуто та переведено в режим цілодобового чергування 56 місцевих штабів для координації дій органів управління і сил цивільного захисту, підприємств, установ і організацій та обласний штаб для координації дій органів управління і сил цивільного захисту, підприємств, установ та організацій Сумської області.

В підрозділах Головного управління ДСНС України у Сумській області на чергуванні перебуває 72 одиниці пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, підготовлено до розгортання 12 мобільних пунктів незламності на базі наметів, 93 автономних джерела електроживлення, 55 автомобілів підвищеної прохідності, 26 одиниць інженерної та спеціальної техніки.

Для очищення доріг державного значення задіяно 74 одиниці техніки.

Для очищення доріг місцевого значення задіяно 39 одиниць техніки.

Для додаткового залучення до проведення робіт з ліквідації заметів підготовлено 44 одиниці техніки.

Головним управління Національної поліції в Сумській області та Управлінням патрульної поліції Департаменту патрульної поліції проводяться заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення його ускладнення. В зонах відповідальності збільшено кількість патрулів для регулювання руху.

«Сумським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» забезпечено чергування 82 бригад екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, в тому числі 32 бригади на автомобілях підвищеної прохідності.

АТ «Сумиобленерго» забезпечено чергування 22 одиниць, АТ «Сумигаз» — 21 одиниці техніки.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: