В Охтирці суд виправдав посадовця ДСНС

28.11.2023

Суд виправдав начальника Охтирського міськрайонного відділу ГУ ДСНС, якого звинувачували в хабарництві.

24 листопада 2023 р. Охтирський міськрайонний суд розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Охтирка кримінальне провадження від 17.09.2021 року по обвинуваченню начальника Охтирського районного управління Головного управління ДСНС України в Сумській області за ч.3 ст.368 КК України.

В судовому засіданні розглянули матеріали справи, покази свідків та ухвалили виправдати обвинуваченого.

Посадовця визнали невинуватим та виправдали через відсутність в його діях складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Застосований до посадовця запобіжний захід у вигляді застави скасувалии, а внесену заставу в розмірі 142740 грн. повернуть заставодавцю.

Нагадаємо, у вересні 2021 року правоохоронці затримали начальника Охтирського міськрайонного відділу ДСНС. Посадовець, за версією слідства, за 1000 доларів обіцяв не перешкоджати підприємцю під час відкриття магазину лакофарбових виробів.

29 вересня 2021 року у приміщенні ДСНС підприємець передав хабар. Коли посадовець зрозумів, що передача грошей відбувається під контролем правоохоронців, він швидко вибіг у туалет, кинув гроші у вікно та помив руки, аби позбутися слідів. Проте вся грошова сума була вилучена з ганку будівлі, а посадовець затриманий працівниками ДБР.

okhtyrka.net

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: