“Він сказав: “Буду до останнього”. У Сумах попрощалися з воїном Олександром Коряковим

28.11.2023

28 листопада у Сумах попрощалися з військовим Олександром Коряковим. Він став на захист країни у 2014 році, пішов добровольцем у перший день широкомасштабного вторгнення. Загинув чоловік 17 листопада у Донецькій області.

Прощалися з військовим Олександром Коряковим біля Свято-Георгіївського храму. Проводжали воїна в останню путь рідні, друзі, побратими. Прийшли колеги Олександра по “Сумихімпрому”, де він працював у залізничному цеху.

“Він працює в нас з 2008 року, працював. Він у нас завжди був на дошці пошани за його трудові досягнення. Дуже гарний чоловік”, – розповіла колега Олександра Корякова Олена Чемерис.

Побратими розповіли, що служили з Олександром з першого дня широкомасштабного вторгнення. “Він прийшов зі своїм товаришем на Троїцьку, ми прийшли, хто як. І там потрапили в один взвод”, – пригадав побратим Олександра Корякова Олексій “Чаус”.

Як розповіли товариші Олександра, він загинув 17 листопада на бойовому посту на Донеччині, на Бахмутському напрямку. “Зразковий батько, гарний чоловік, дуже любив дітей, свою жінку. Дітки маленькі ще. Тому дітки залишились без батька”, – розповіла знайома сім’ї Корякових Аліна.

“Тяжко, звичайно було, але він сказав (я його питала: “Чи ти, може, повернешся?”), він сказав: “Буду до останнього”, – розказала дружина Олександра Корякова Катерина.

У серпні Олександру Корякову виповнилося 42 роки. Поховали воїна на Алеї слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: