У Сумах розпочалися обласні змагання з волейболу серед коледжів

28.11.2023

Обласні змагання з волейболу серед команд коледжів стартували 28 листопада у Сумах. Участь у них взяли п’ять команд. У першому матчі турніру – команди Роменського коледжу СНАУ та Сумського будівельного коледжу.

За команду сумських “будівельників” виступав Давид Ярошенко. Команду роменчан на майданчик вивів Едуард Горботко. Обидва займаються волейболом близько чотирьох років. Чому саме волейболом говорять:

“По-перше – це як моє хоббі. А по-друге – це дуже класний час, щоб відволіктися і взагалі тримати себе в формі”, – розповів про свої заняття гравець команди будівельного коледжу з Сум Давид Ярошенко.

“Я від цього отримую кайф. Зі своєю командою, зі своїми гравцями ми збираємося, тренуємося. Відчуваємо цей загальний кайф. Виступати на майданчику, сама гра – це великий антураж, емоції”, – поділився гравець команди коледжу СНАУ з Ромен Едуард Горбатко.

Початок першої партії стартового поєдинку турніру вийшов рівним. До рахунку 13:13 у ньому 7 раз була нічия. Потім уперед пішли сумські “будівельники”, які і виграли першу партію з рахунком 25:19.

У другій знов повели волейболісти будівельного коледжу, які виграли п’ять подач поспіль. Роменчани після цього зібрались і вирівняли рахунок (6:6). Ще раз рахунок у партії був рівним, коли вони зрівняли його (8:8). Але перемогу у партії та у матчі святкувала команда Сумського будівельного коледжу (25:18 та 2:0 відповідно).

Всього у перший день турніру команди з Сум, Ромен та Путивля провели 7 поєдинків. За підсумками першого ігрового дня у турнірній таблиці лідирують волейболісти Роменського коледжу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Друге місце посідає команда Путивльського педагогічного коледжу. Третіми йдуть волейболісти машинобудівного коледжу Сумського державного університету. На четвертому розмістилась команда сумського будівельного коледжу. Замикають турніру таблицю волейболісти Роменського коледжу Сумського національного аграрного університету.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: