У Сумах провели в останню путь депутата обласної ради Олександра Будника

28.11.2023

28 листопада  в Троїцькому архієрейському соборі м.Суми відбулося відспівування спочилого депутата Сумської обласної ради Олександра Будника, який відійшов у вічність на 48-му році життя.

З благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія чин відспівування, а напередодні ввечері заупокійну літію очолив благочинний Сумського міського церковного округу протоієрей Миколай Смакоуз.

Будник Олександр Анатолійович народився 14 грудня 1975 року. З 2010 року працював на посаді першого заступника начальника Служби автодоріг у Сумській області, пізніше переведений на посаду начальника Служби автодоріг у Сумській області. З 2014 року був першим заступником гендиректора у Сумському обласному комунальному агролісогосподарському підприємстві «Сумиоблагроліс», а потім був призначений на посаду гендиректора «Сумиоблагролісу».

Також Олександр Будник був одним з меценатів, котрі допомогали в будуівництві храму на честь святителя Іоасафа, єпископа Бєлгородського, в м.Суми, повідомляє Православна Сумщина.

Благочинний Сумського міського церковного округу протоієрей Миколай Смакоуз промовив слово, сповнене християнської любові, а також передав слова співчуття та втіхи всім рідним, друзям, колегам спочилого Олександра від імені Високопреосвященнішого митрополита Сумського і Охтирського Євлогія.

Поховали Олександра Будника на Баранівському кладовищі.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: