Шосткинці відзначилися на Всеукраїнських змаганнях із бальних танців

29.11.2023

26 листопада у Києві відбулися відкриті Всеукраїнські змагання з бальних танців. Турнір «Кавовий блюз» організували Міністерство освіти і науки України та Ліга танцю України.

Традиційно змагання збирають професійних та аматорських танцюристів з усієї країни, які демонструють свої вміння та таланти в різних стилях бальних танців.

У змаганнях взяли участь і вихованці ансамблю бального танцю «Реверанс» Шосткинського центру естетичного виховання. За словами керівника колективу Марини Барсукової, “бальні танці покращують координацію рухів, гнучкість та концентрацію уваги. Участь у таких змаганнях – це справжнє випробування фізичної витривалості та емоційної стійкості».

2 кубки, 7 золотих, 3 срібних та 2 бронзові медалі отримали шосткинці.

– Наші спортсмени змогли гідно представити своє місто серед багатьох колективів України. «Кавовий блюз» дав учасникам можливість показати свою хореографію, музичність та емоційність під час виконання танцювальних варіацій. Такі турніри сприяють розвитку танцювальної культури в Україні, створюють можливість для обміну досвідом та спілкування серед танцюристів та цінителів бальних танців. ітаємо творчих вихованців та їх керівника зі значними здобутками та бажаємо нових успіхів та перемог.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: