Шосткинщина попрощалася із захисником України Василем Назаренком

29.11.2023

Сьогодні, 29 листопада, Шостка провела в останню путь іще одного земляка-захисника Василя Назаренка.

Як повідомляє шосткинський міський голова Микола Нога, Василь Миколайович народився 14 липня 1980 року в Шостці, був єдиною дитиною в сім’ї. Хлопчик з дитинства ріс активним, емоційним, жвавим, любив спілкування, захоплювався футболом. Після навчання у загальноосвітній школі №8 здобув професійну освіту на базі професійно-технічного училища № 10. Василь розпочав трудову діяльність на провідному підприємстві Шостки, а потім тривалий час працював за кордоном.

Тривала хвороба рідної людини примусила чоловіка повернутися до рідного міста і взяти на себе більшу частину обов’язків з утримання чималого господарства. Василь не цурався будь-якої домашньої роботи – працював на городі та у садку, доглядав за свійськими тваринами, лагодив будинок тощо. Своєму родичу (інваліду з дитинства) Василь Миколайович став опікуном і піклувався про нього до останніх днів життя. У вільний час полюбляв рибалку і спілкування з друзями. Втрата найрідніших людей стала для чоловіка тяжким душевним випробуванням. Як тільки минув рік після смерті матері, Василь Миколайович вирушив до військкомату та записався добровольцем на фронт.

На захист України став навесні 2023 року, виконував обов’язки солдата зенітного артилерійського взводу. Через кілька місяців службу довелося залишити за станом здоров’я та розпочати складне лікування. Рідні і друзі молилися за зцілення Василя, але, на жаль дива не сталося…

23 листопада шосткинець відійшов у вічність.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: