В Охтирці розпочинаються сезонні ярмарки

29.11.2023

У період з 1 грудня 2023 року по 29 лютого 2024 року в Охтирці проходимуть сезонні ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції та плодоовочевих товарів власного виробництва, повідомляє міська рада.

– Режим роботи: середа, п’ятниця та вихідні дні з 07.00 години до 20.00 години.

– Місце проведення: пішохідний прохід від вул. Батюка, 36, до перехрестя з пров. Харківським на території прилеглій до ПС ОСС «Охтирський ринок»; пішохідний прохід від провулку Харківський, 2, до перехрестя з вул. Батюка на території, прилеглій до ПС ОСС «Охтирський ринок».

Організатор ярмарку з продажу сільськогосподарської продукції та плодоовочевих товарів власного виробництва – КП «Комунальний ринок» Охтирської міськради. Участь є платною. Вартість місця площею 2 кв. м – 27 грн. Кошти, отримані на умовах сплати пайової участі суб’єктів господарювання або фізичних осіб за участь у ярмарку, використовуються виключно для фінансування заходів з утримання об’єктів благоустрою громади, що задіяні під час проведення виставково-ярмаркових заходів.

Фізичні особи можуть здійснювати продаж власної сільськогосподарської продукції, що вирощена, зібрана або перероблена безпосередньо на земельних ділянках. Торгівля молочними та м’ясними продуктами – заборонена.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: