У Сумах створюють модель електронного супроводу пацієнта

30.11.2023

Управління стратегічного розвитку міста спільно з ГО «Центр партнерства та сталого розвитку» працює над реалізацією проєкту «Створення моделі електронної системи супроводу пацієнта у медичних закладах міста Суми» у пілотній лікарні громади.

Минулого тижня команда управління долучилася до проведення чотирьох воркшопів: дослідження проблем з боку пацієнтів та медичних працівників у медичних закладах та створення портфеля ідей їх вирішення.

Ідея проєкту з’явилася завдяки участі управління стратегічного розвитку міста в програмі «Міські перетворення» – спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання» (M4EG). Учасники від обраних міст отримали можливість реалізації проєкту з використанням підходів дизайн-мислення. У межах програми фахівці структурного підрозділу пройшли серію навчальних воркшопів від Центру громадського впливу (Centre for Public Impact – CPI), яка поєднала в собі технічну допомогу та тренінгові сесії, для міст з метою підтримки заходів, які можуть стати каталізаторами чутливих, адаптивних та стійких міських трансформацій та тренінгові програми: семінари щодо проєктування орієнтованого на людину та комплексних підходів. Її учасниками стали 18 міст із п’яти країн, повідомили в мерії.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: