Депутат облради Олександр Слюсар допоміг облаштувати укриття у трьох закладах освіти Путивля

30.11.2023

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олександр Слюсар приділив особливу увагу питанню організації безпеки школярів міста Путивль, яке знаходиться близько до кордону з країною-агресором. Так, завдяки співпраці народного обранця із Київською школою економіки вдалося якісно облаштувати найпростіші укриття у трьох закладах освіти міста. За словами Олександра Слюсаря, ефективна взаємодія зі столичними благодійниками принесла вагомі результати у стислі терміни. Реалізацію спільних проєктів також активно підтримав Путивльський міський голова  та освітяни громади.

Найголовніше – це облаштування вентиляції, туалетних кімнат, автономного освітлення, також зроблені косметичні ремонти приміщень.

«Центр позашкільної роботи та дитячий садочок. Освітяни відмічають, що ремонти проведені якісно і за короткий час, у сховищах стало сухо та комфортно для перебування дітей та вчителів.

Приємно, що Путивльська міська рада йде на зустріч і сприяє тому, щоб умови для грантової допомоги від наших київських партнерів були виконані, а значить і облаштованих укриттів в громаді стане більше, тому що, сподіваємось на продовження співпраці у 2024 році», – зазначив Олександр Слюсар.

За даною програмою також  ведуться ремонті роботи з облаштування укриття в закладі освіти села Козацьке Бочечківської сільської ради.

Нагадаємо, депутат Олександр Слюсар активно підтримує захисників України, забезпечуючи необхідною технікою для виконання оперативних завдань. Зокрема, він передав військовим Сумщини квадрокоптери для покращення матеріально-технічної бази підрозділів, а також термінали Starlink для стабільного зв’язку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: