На Сумщині відзначили кращих педагогів дошкілля

01.12.2023

Відбувся освітній марафон «Дошкілля Сумщини: виклики, досвід, інновації».

Захід проходив в укритті садочку, який побудували до повномасштабного вторгнення за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У холі закладу було презентовано виставку педагогічних інновацій та методичних розробок освітян дошкілля Сумщини.

«Щиро дякую за вашу непросту роботу – таку важливу для нашого суспільства, для кожної родини і кожної дитини. На прикладі цього садочку ми можемо бачити, що громади приділяють значну увагу створенню умов для навчання, безпеці та захисту дітей. І цю роботу в області ми продовжуємо і посилюємо. Наші діти, діти війни, попри все повинні мати дитинство, відкривати і пізнавати світ знань, рости і розвиватись», – сказав начальник ОВА Володимир Артюх, звертаючись до учасників освітнього марафону.

Очільник Сумщини відзначив грамотами та подяками кращих з кращих педагогів дошкілля Сумщини.

Зокрема Почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації нагороджено: Любов Бабенко, виховательку-методиста Білопільського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Зірочка», Людмилу Лазоренко, виховательку Буринського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Ромашка», Вікторію Литвиновську, директорку Конотопського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 3 «Теремок».

Подяку голови Сумської обласної державної адміністрації оголошено:

Наталії Крамаренко, виховательці закладу дошкільної освіти ліцею Боромлянської сільської ради, Тетяні Кулазі, виховательці «Шосткинського санаторного дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 6, Аліні Мельник, виховательці Роменського дошкільного закладу (ясла-садок) № 8 «Дзвіночок».

Також Володимир Артюх вручив диплом переможця Всеукраїнського фестивалю “Сучасне дошкілля під крилами захисту” Вікторії Мірошніченко, виховательці Сумського дошкільного навчального закладу (центр розвитку дитини) № 18 «Зірниця».

Як було зазначено під час освітянського марафону, наразі, серед пріоритетних завдань дошкільників – як організувати освіту в умовах війни, створити максимально безпечні умови у дошкільних закладах, сформувати навички культури безпеки у дітей дошкільного віку та забезпечити психосоціальну підтримку малечі. Це ті питання, які найбільше турбують і батьків дошкільнят.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: