Нардеп Олександр Качура відвідав захисників із Сумщини, які несуть службу на Донеччині

01.12.2023

Народний депутат Олександр Качура здійснив поїздку в Донецьку область, аби підтримати захисників із Сумської області, які мужньо боронять кордони нашої країни. Парламентар відвідав п’ять бригад, де несуть службу військові-земляки, відстоюючи незалежність України в умовах запеклої війни.  Він вивчив нагальні потреби наших бійців, щоб оперативно на них відреагувати, та відзначив кращих воїнів грамотами Верховної Ради.

«Поряд із захисниками!

Відвідав 5 бригад на Донецькому напрямку, вручив відзнаки, поспілкувався з військовослужбовцями та дізнався про їхні проблеми.

Вони щодня ризикують своїм життям, щоб захистити нашу країну від російських окупантів, а моє завдання захистити їх від чиновницької бюрократії.

Українці підтримують вас і вірять в перемогу!

Дякую за те, що Ви кожного дня високою ціною бороните нашу незалежність!» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат також став на захист добровольців у Сумській області, дізнавшись про намір розформувати ДФТГ. Олександр Качура провів зустрічі з керівництвом міста Суми та Сумської області щодо недопущення таких дій. У розмові з посадовцями парламентар ще раз наголосив на важливості посилення обороноздатності, зважаючи на складну безпекову ситуацію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: