На Білопільщині нардеп Тетяна Скрипка передала продуктові набори для родин, які опинилися у скруті, та дітей з інвалідністю

01.12.2023

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує співпрацювати з благодійними організаціями, щоб залучати гуманітарну допомогу для жителів Сумщини, які потребують додаткової підтримки. Зокрема, завдяки домовленостям парламентарки із фондом «Чисті серцем» вдалося забезпечити продуктовими наборами вразливі категорії громадян у Білопільській громаді. Народна обраниця передала їх для білопільських сімей, які опинилися у скруті, а також для дітей з особливими фізичними потребами. За її словами,  на Білопільщині, де щодня відбуваються ворожі обстріли, людям сьогодні вкрай необхідна увага і турбота, особливо – соціально незахищеним.

«Прикордонна Білопільщина. Люди працюють, займаються домашніми справами, навчаються, виховують дітей. Громада живе своїм життям, якби не одне “але”: щодня місто і сусідні села потерпають від обстрілів.

Родини, які залишилися у зоні бойових дій, потребують додаткової підтримки. Тому неймовірно вдячна Фонд Чисті Серцем за можливість передати продуктові набори «Білопільському територіальному центру соціального обслуговування», що опікується сім’ями, які перебувають у скрутному становищі, та місцевому “Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю”. Це вчасна і необхідна допомога», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, ефективна взаємодія народної обраниці з іншими благодійними фондами також приносить позитивні результати. Так, нещодавно  Тетяна Скрипка передала яскраве тепле взуття вихованцям Сумського обласного центру реабілітації дітей та осіб з інвалідністю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: