У Сумах попрощались із захисником Сергієм Грищенком

02.12.2023

2 грудня у Сумах попрощались з воїном-захисником України 54-річним Сергієм Грищенком. У Свято-Георгіївському храмі відбулася поминальна панахида за полеглим. Вшанувати пам’ять воїна зібралися друзі, військові побратими та рідні.

“Серьожа був дуже світлою людиною, дуже добрий. У нього двоє діток дорослих. Звичайно, хотілося б, щоб він став дідусем, щоб був щасливим. Мама в нього ще жива, дуже слабенька. Світла пам’ять, дуже шкода Серьожу. Ми до останнього сподівалися, що він виживе, коли його перевезли до Києва. У всіх нас була надія”, — сказала родичка загиблого Валентина.

Сергій Грищенко помер 29 листопада у Київському інституті нейрохірургії, де лікувався після осколкового поранення голови, розповіла пані Валентина.

“Хоронимо мого двоюрідного брата, який загинув у цій війні. Був людиною гарною. Шкодуємо, що прощаємось з кращими захисниками, які не побоялись і пішли на цю війну”, — розповів брат загиблого Микола.

Солдат Сергій Грищенко служив у механізованому відділенні 3 механізованого батальйону, повідомив в.о. начальника служби зв’язків з громадськістю обласного центру комплектування Олександр Варуха. Поховали воїна на Алеї Слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: