Олександр Качура допомагає вирішити проблеми родин загиблих військових із Шостки

04.12.2023

Народний депутат Олександр Качура провів у Шостці зустріч із учасниками об’єднання «Родини воїнів світла», до якого входять сім’ї  полеглих на війні захисників.  На переконання парламентаря, родини загиблих військових потребують не лише соціальної підтримки держави, а й відвертого діалогу з владою та громадськістю, щоб їхні переживання були почутими, а нагальні питання не залишалися без відповіді. Народний обранець запевнив, що буде і надалі відстоювати справедливе вшанування подвигу Героїв і забезпечення соціальних гарантій для їхніх рідних.

«Низький уклін і шана родинам Героїв!

Зустрілися з представниками обʼєднання «Родини воїнів світла». Організація, яка обʼєднує в собі родини загиблих військових м. Шостка.

Всі питання, які ми обговорили, можна охарактеризувати одним словом – Справедливість. За неї і будемо разом боротися!» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Олександр Качура також працює над розблокуванням проєкту реабілітації поранених військових та людей з інвалідністю. Це питання політик обговорив із Дмитром Васильцовим – волонтером та спортсменом з пауерліфтингу, плавання та марафонського бігу на інвалідному візку, який не зупиняється перед життєвими труднощами та допомагає долати їх іншим.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: