Нардеп Тетяна Скрипка підтримала традиції центру реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю

06.12.2023

Народний депутат Тетяна Скрипка у День Святого Миколая відвідала вихованців  Сумського центру реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю, з яким має тривалу історію спільних проєктів та ініціатив. Раніше за участі парламентарки  у закладі було облаштовано сучасну їдальню, оснащено кухню,  придбано нове обладнання для цікавих занять із дітьми. Сьогодні ж народна обраниця підтримала святкову традицію  – розписала імбирні пряники разом із дітьми. А щоб маленькі підопічні центру ласували смаколиками, поповнила кухню сучасною технікою.

«Тут по-справжньому вірять у диво, відверто говорять про почуття, міцно обіймають і дарують найщиріші усмішки. Центр реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю – заклад, де дитина на першому місці. Саме тому чимало проєктів з Оленою Сущенко було і сподіваюсь ще буде реалізовано.

Щороку на Миколая я тут, бо маю разом із вихованцями Центру маленьку традицію – ми розписуємо власноруч приготовані імбирні пряники. Це новорічна магія. Пухнастий сніг, ароматні пряники, яскраві фарби у руках і творчість, яка нас об’єднує.

Щороку нашу кухню ми поповнюємо тим, що потребують юні кондитери. Цього разу – це потужний міксер, аби глазур блищала, а вершки були ідеально збиті.

Наші діти – це найбільша радість і найдорожчий скарб, а ще джерело нашої енергії, гордість і безумовна любов. Сьогодні і завжди прошу у Святого Миколая захисту і здоров’я для них, нехай у темні часи береже їх від біди і запалює світло у їхніх серцях», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат передала вихованцям центру реабілітації дітей та осіб з інвалідністю яскраве тепле взуття.  Також за підтримки Тетяни Скрипки для дітей провели театральний перформанс «Поза грою».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: