У Глухові попрощалися із військовим Андрієм Волком, який загинув під Вугледаром

07.12.2023

Героїчному солдату було 48 років. Він служив старшим стрільцем. Життя воїна обірвалося в бою під Вугледаром.

Прощання з Героєм відбулося біля Трьох-Анастасіївського собору. Провести воїна в останню путь прийшли його рідні, друзі, побратими, жителі та керівництво громади. Добрим словом згадали захисника, життя якого обірвалося в бою із загарбником.

У мирному житті Андрій Волк був будівельником, він постійно все життя опановував нові техніки і матеріали, був висококласним майстром. Вмів спроєктувати і розрахувати найскладніші роботи. Свого часу він закінчив школу №1, агротехнічний коледж, працював на різних об’єктах.

Андрій Волк пішов до ТЦК у перші дні повномасштабного вторгнення, але тоді його попросили почекати. Повістку отримав у травні цього року, і як гідний громадянин пішов захищати Батьківщину. Чи важко йому було воювати? Важко, але щодня він знаходив сили підтримати рідних, просив не хвилюватись, не переживати.

Лідер за характером, добрий і відповідальний, людина з золотими руками, люблячий батько – наш земляк з такими якостями мав багато друзів. Тепер усі його рідні і близькі у скорботі.

У військового залишились син і донька.

dancor.sumy.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: