На Сумщині стартувало громадське обговорення обласної програми підтримки ветеранів

07.12.2023

Наразі проводиться громадське обговорення проєкту Обласної комплексної програми захисту та підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2024-2027 роки.

Метою Програми є реалізація ветеранської політики на території Сумської області, через забезпечення дотримання прав військовослужбовців, ветеранів війни, членів їх сімей, родин загиблих (померлих, зниклих безвісти за особливих обставин) Захисників і Захисниць України та розвиток системи їх соціального захисту, медичного забезпечення, психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, а також гідного вшанування пам’яті та формування образу ветерана у суспільстві.

Громадське обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю триватиме з 5 до 14 грудня 2023 року включно.

Усі бажаючі протягом терміну обговорення можуть надавати пропозиції до проекту «Обласної комплексної програми захисту та підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2024-2027 роки», що підлягає оприлюдненню, Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації (на адресу: м. Суми, пров. Сурогінський, 2, приймальня, або на електронну адресу veteran5@dszn.sm.gov.ua).

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: