У Ямполі попрощались із військовим Володимиром Лященком

07.12.2023

В Ямполі попрощались із 37-річним військовослужбовцем Володимиром Лященком. Він 30 листопада загинув на Донеччині.

Побратим загиблого Іван Первусяк розповів, що їх підрозділ два з половиною місяці виконував бойові завдання в зоні бойових дій. “Ми формувались на Рівненському навчальному полігоні і з того часу ми спілкувались. Про нього можу сказати, що він був хорошою, теплою та чуйною людиною, яка завжди посміхалася на всі життєві труднощі. Він завжди всім допомагав і підтримував, всім, чим міг: словом, діями, вчинками. Більшої біди немає, як втратити друга, героя, побратима, який віддав життя не тільки за себе, за маму, за тата, а і за всіх нас”, – вважає побратим загиблого.

Ольга Отрошок розповіла, що була однокласницею Володимира. Говорить, що він запам’ятається їй доброю та веселою людиною: “Навчались з першого класу. Він у нас був такий математик, що найкраще за всіх рахував без калькулятора, ми були цим вражені. Математика — це було його, так він і вступив до вищого навчального закладу. Після школи зустрічались ось через 15 років, ну а потім ковід, війна… Зустрічались на вулиці, спілкувались”.

Ямпільчанин Олег Буюн протягом трьох років працював з Володимиром Лященком. Говорить, що він був дуже відповідальний і на нього завжди можна було покластися.

“Маму він любив, допомагав, все розповідав, що у них десь є город і він там був, біля мами. Людина була дуже хороша. З ним їздили по гриби влітку, він був хороший грибник і знав, де і що росте. Добрий чоловік був”, – розповів Олег Буюн.

Прощання з загиблим героєм відбулось у Спасо-Преображенському храмі Ямполя, поховали військовослужбовця на місцевому кладовищі.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: