Олексій Романько: «Діагностичний центр у Шостці знову надає послуги мешканцям півночі Сумщини»

07.12.2023

Сьогодні, 7 грудня, у Шостці відновив роботу діагностичний центр. Він запрацював у форматі відділення  Регіонального клінічного фтизіопульмонологічного медичного центру. Цій довгоочікуваній для шосткинців події активно сприяв депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексій Романько. Він одним із перших підняв питання відновлення діяльності медзакладу і працював над його вирішенням разом із місцевою та обласною владою, адже це вкрай важливо для усіх жителів Шостки.

За словами народного обранця, все обладнання збережено. Як і раніше, у підрозділі наявні цифровий рентгенологічний апарат; мамограф; апарат для ультразвукової діагностики експертного класу з повним комплектом датчиків; автоматичні лабораторні аналізатори.

«Нарешті діагностичний центр у Шостці відкрито!

Тепер він працюватиме як відділення Регіонального клінічного фтизіопульмонологічного медичного центру у Шостці.

Після тривалої перерви в роботі заклад знову надає послуги мешканцям півночі Сумщини!

Деяке дороговартісне специфічне обладнання для діагностики хвороб тут єдине на цілий регіон!

Для відновлення роботи закладу чимало зусиль доклав особисто.

Дякую за конструктивний діалог та роботу у цьому напрямку Сумська обласна військова адміністрація на чолі з Володимиром АРТЮХОМ, Сумська обласна рада на чолі з Віктором ФЕДОРЧЕНКОМ, Шостка. Міська рада та шосткинському міському голові Микола Нога , а також усім причетним.

Медичні послуги на територіях можливих та активних бойових дій повинні бути на найвищому рівні

Працюємо на благо людей, розвитку громад і Сумщини!

Все буде Україна!» – написав Олексій Романько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно депутат провів робочу поїздку, на якій обговорив укріплення кордону в кількох громадах Шосткинського району. Також Олексій Романько відзначив роботу лісівників прикордонної Ямпільщини, які активно підтримують захисників України та докладають зусиль до зміцнення обороноздатності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: