На Сумщині поліцейські розшукали крадія-невдаху

08.12.2023

У жовтні до Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя села Верхнє Піщане про те, що двоє невідомих скоїли крадіжку мотоблока з сусіднього дачного домоволодіння та котять його по вулиці.

Як з’ясувалося, чоловік, знаходячись в себе на подвір’ї, через паркан побачив, як двоє незнайомців, зламавши ломом замок на гаражі сусіда, викрали звідти мотоблок ДТЗ. Громадянин викликав поліцію, швидко пішов до свого іншого сусіда, покликав його і вже удвох вони рушили до незнайомців, щоб спробувати їх зупинити. Наблизившись, один з чоловіків встиг навіть сфотографувати злодіїв на камеру свого мобільного телефону. Зрозумівши, що їх викрили, обидва незнайомці кинули здобич посеред сільської вулиці і втекли.

Вже досить швидко, завдяки зробленим фотографіям, особи зловмисників були встановлені. А на початку грудня співробітники відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області затримали одного з крадіїв. Ним виявився 31-річний житель одного з сіл Сумського району. Його спільник поки що знаходиться в розшуку. Викрадене майно повернуто власнику.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочали слідчі і розшукові дії, направлені на розкриття злочину.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: