Жителя Великописарівщини викрили у наркозлочинах

09.12.2023

Співробітники відділу поліцейської діяльності 1 (с. Велика Писарівка) у ході проведення заходів із протидії незаконному обігу наркотичних засобів, отримали інформацію про злочинну діяльність 34-річного мешканця одного із сіл Охтирського району.

Під час обшуку інформація підтвердилася. У зловмисника правоохоронці виявили та вилучили паперові згортки та коробку із вмістом марихуани, а також пристрої для вживання наркотичних засобів.

Також працівники поліції встановили, що чоловік не лише незаконного зберігав наркотичні засобів, але й добровільно дозволив використовувати приміщення свого будинку для вживання наркотиків своєму знайомому.

За даними фактами слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та за ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: