Сумчани просять владу навести лад у центрі міста

10.12.2023

Сумчанин Артем Адаменко зареєстрував онлайн-петицію щодо приведення центральної вулиці міста Суми – Соборної – до належного стану.

«Ця вулиця, що є серцем нашого міста, грає ключову роль у створенні позитивного іміджу та комфортного простору для всіх жителів та відвідувачів Сум. Реконструкція Соборної надасть унікальну можливість створити вулицю, яка відповідає сучасним вимогам безпеки, комфорту та естетики.

Враховуючи те, що на даний момент, через воєнні дії, пріоритетною є оборона міста та всієї країни, то масштабна реконструкція вулиці далеко не на часі. Але я пропоную почати з малозатратних заходів, що будуть сприяти покращенню зовнішнього вигляду вулиці, а саме: налагодження освітлення, бо на даний час більшість ліхтарів не працює. Також привести дерева та газони в належний стан тощо.

А після завершення війни треба вирішити питання з найбільш проблемною зоною цієї вулиці – це реконструкція житлових будинків, деякі з яких знаходяться або в дуже жахливому, або в аварійному стані. Закликаю підтримати цю ініціативу та врахувати думки та побажання громади у процесі планування та втілення реконструкції», – йдеться у зверненні.

Підтримати петицію можна в Єдиній системі місцевих петицій (розділ «Суми»).

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: