Віталій Калініченко передав спортивний інвентар та солодкі подарунки вихованцям футбольної школи Сергія Страшненка у Лебедині

10.12.2023

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Віталій Калініченко підтримав щорічну традицію привітань дітлахів у День Святого Миколая. Змінилася дата свята, в країні триває війна, але малеча, як і раніше, чекає на увагу та бажає відчути яскраві емоції.   Народний обранець завітав із подарунками до вихованців футбольної школи Сергія Страшненка у місті Лебедин. Юним гравцям він презентував футбольні м’ячі, що допоможуть відточувати майстерність,  і смаколики, щоб поласувати від душі.  За словами Віталія Калініченка, діти були дуже раді отриманим гостинцям,  та й для нього особисто зустріч із талановитим підростаючим поколінням була надзвичайно приємною і надихаючою на подальшу продуктивну роботу.

«На День Святого Миколая, який ми відзначали за новим календарем 6 грудня, завітав до Лебедина у футбольну школу Сергія Страшненка. Там мав нагоду привітати і відзначити місцеву талановиту спортивну молодь.

Переконаний, що навіть у такий складний час, як війна, маємо все одно не забувати про дітей. Тому традиційно на Свято Миколая у грудні і заїхав у дитячу спортивну школу.

Юним вихованцям-спортсменам передав спортивний інвентар та особисті солодкі подарунки.

Щиро хочу, щоб у всіх українських дітей якнайшвидше настав мир, щоб у їх житті була радість, а не сльози від врат рідних і близьких. Бажаю міцного здоровʼя, благополуччя і нових спортивних досягнень!

Зі свого боку обіцяю і далі підтримувати сумську обдаровану молодь, яка своїми здобутками вже змінює нашу країну на краще!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, підтримка дітей для Віталія Калініченка є одним із непорушних пріоритетів.  Так, депутат допоміг 14-річній дівчинці із багатодітної сім’ї Анастасії Гец із Сумського району почути світ. Він придбав для дитини необхідний слуховий апарат, а щоб вона продовжила онлайн-навчання і розширювала коло спілкування та розваг, подарував планшет.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: