На Сумщині знизився рівень захворюваності на ГРВІ

11.12.2023

Актуальну інформацію щодо ситуації із захворюваністю на ГРВІ в області під час апаратної наради доповів  в.о. начальника обласного управління охорони здоров’я Анатолій Котляр.

«На 49 тижні захворюваність на ГРВІ в області пішла на спад і наразі є нижчою порогового рівня. Жоден із районів на даний момент не досяг середнього рівня захворюваності, а знаходиться нижче», – повідомив Анатолій Котляр.

Проте, найбільша кількість хворих на ГРВІ протягом минулого тижня була зафіксована в Нижньосироватській, Комишанській, Грунській, Бездрицькій, Березівській, Сумській та Кролевецькій громадах.

Разом з тим, за минулий тиждень на 68 випадків зменшилася кількість хворих на COVID-19. Всього захворіло 702 особи проти 770 за 48 тиждень. Зокрема, в Конотопському районі – 102 особи, Охтирському – 116, Роменському – 30, Сумському – 334, Шосткинському – 120. На жаль, в Сумському районі померла одна людина, яка не була вакцинована та мала ряд супутніх захворювань.

Не зважаючи на стабілізацію ситуації щодо захворювання на гострі респіраторні захворювання, варто потурбуватися про вакцинацію, також слід пам’ятати про заходи індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції у громадських місцях.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: