У Сумах перевірили своєчасне виконання графіка руху на восьми автобусних маршрутах

12.12.2023

Як повідомив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій Яковенко, у вівторок, 5 грудня, фахівці профільного відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів на кінцевій зупинці «Тепличний». Основна увага приділялась зовнішньому та внутрішньому стану транспортних засобів, наявності в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, які зазначені в актах, направили перевізникам для усунення.

Наступного дня у вечірній час на просп. Михайла Лушпи (зупинка «10-й мікрорайон») перевіряли своєчасне виконання графіка руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу роботу було закінчено на автобусних маршрутах № 2 (ФОП Олійник А. Г.), № 13 (ТОВ Престиж-лайн) та № 61 (ТОВ «Сумипастранс»). Акти з результатами перевірки направлено перевізникам для виправлення ситуації.

Наприкінці минулого тижня на КП «Електроавтотранс» відбулась нарада за участі представників ГО «Ініціатива Слобожанщини», ФОП Світайло. Під час зустрічі йшлось про безбар’єрний доступ в комунальному транспорті, роботу додатка GPS-моніторингу міського пасажирського транспорту та перспективи впровадження автоматизованої системи оплати проїзду.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: