Студенти СумДУ – з перемогами конкурсу “Дніпровські хвилі”

12.12.2023

8-10 грудня у місті Дніпро за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України відбувся Міжнародний академічний конкурс музичного мистецтва «Дніпровські хвилі». У ньому взяло участь більше 500 конкурсантів з України, Польщі, Чехії, Китаю, Німеччини тощо.

Учасники вокальної студії Сумського державного університету склали гідну конкуренцію представникам фахових коледжів мистецтв та консерваторій і здобули призові місця та перемоги у своїх категоріях.

Друге місце у номінації «Естрадний вокал. Колективи» здобув вокальний ансамбль, у складі якого виступали студентки факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Дарина РУБАН і Марина ТКАЧЕНКО, студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Віра БАРДАКОВА, студентка навчально-наукового інституту права Дар’я КАЛЬНА та фахівець відділу позанавчальної роботи Марина ЯНКОВА. Також у цій номінації посів друге місце дует Марини Ткаченко і Марини Янкової. Дарина Рубан – на третьому місці у номінації «Академічний вокал», а Дарʼя Кальна стала переможницею в номінації «Естрадний вокал. Соло».

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: