У Тростянці відновлюють поліклінку, яка зазнала руйнувань під час окупації

12.12.2023

Відбудова поліклініки у Тростянці – важливий проєкт Агентства відновлення. Тут щодня медичну допомогу отримують близько 400 пацієнтів – як дорослих, так і дітей. Триває робота для покращення якості медичних послуг та забезпечення комфорту пацієнтів і персоналу.

Підрядники вже демонтували пошкоджені ґанки біля будівлі. Завершують роботи з відбивання штукатурки на стінах та демонтажу цегляних перегородок і стяжки підлоги. Розпочали роботи з улаштування нових перегородок і прокладання магістралей комунікацій.

Нагадаємо, що Тростянецька громада перебувала в окупації 31 день. За цей час російська армія тричі обстріляла лікарню, де тоді перебували пацієнти та медики. Нарахували майже 70 снарядів, що поцілили в медзаклад. Корпус поліклінічного відділення — у дірах від снарядів. У деяких місцях вони пройшли наскрізь. Усередині — зруйновані кабінети.

17 жовтня Агентство відновлення оголосило тендер на капітальний ремонт приміщень поліклініки. 13 листопада уклали договір з переможцем. Проведення тендеру дало змогу зменшити очікувану вартість робіт майже на 4,5 млн грн.

За проєктом передбачено виконання внутрішнього оздоблення приміщення, ремонт підлоги, заміна пошкоджених віконних та дверних блоків. Також повністю відремонтують системи водопостачання, каналізації, теплопостачання, опалення та електропостачання.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: