У Конотопі “Лілея” провела благодійний концерт на підтримку пораненого на фронті випускника колективу

13.12.2023

10 грудня Зразковий хореографічний колектив “Лілея” на чолі з керівником Тетяною Єрьоміною провів благодійний концерт для збору коштів на складне лікування випускнику колективу, а на даний час захиснику та герою України Олександру Базілевічу, який отримав осколкові поранення від ворожого снаряду.

Через сильний натиск ворога евакуація затягнулася, і Олександр досить довгий час пробув в турнікетах… Лікарі були змушені ампутувати йому три кінцівки: дві ноги та руку.

Благодійний концерт був наповнений різноманітними за стилем постановками.

«Зворушливі та запальні композиції, колоритні номери подарували присутнім у залі незабутні емоції та вкотре підтвердили істину, що юні українці – неймовірно талановиті та сповнені незламної віри в нашу Перемогу. Зі словами підтримки для Олександра на сцену виходила Тетяна Єрьоміна», – розповіли у Конотопському ЦДЮТ

Присутніх розчулила презентація із архівними фото Олександра Базілевіча. Підтримати благодійний захід та Олександра приїхали випускники колективу, які відвідували заняття разом з Героєм, також на концерті був присутнім дідусь Олександра.

Під час концерту Зразковому хореографічному колективу “Лілея” вдалося зібрати 23 880 грн.

«Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!»,- зазначили організатори.

konotop.in.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: